Чоловіка, який поранив подружжя на Рівненщині, взяли під варту

15.12.2018 06:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

За процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури слідчі поліції розслідують кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Встановлено, що в с.Суховоля Володимирецького району у ніч на 13 грудня 2018 року в житловому будинку місцевого мешканця під час спільного вживання алкогольних напоїв 31-річний гість, що є мешканцем сусіднього села, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин наніс кілька ударів ножем господарю, а також його співмешканці. Потерпілих доставлено у місцеву лікарню, де їм надано кваліфіковану допомогу.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні тяжкого злочину.

Володимирецьким районним судом 14.12.2018 задоволено клопотання органу досудового розслідування, погоджене із прокурором, та застосовано до підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою строком 60 днів  без права внесення застави.

Тривають слідчі дії.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення зловмиснику загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews