Рівненські бійці змішаних єдиноборств знову серед кращих в Україні

15.12.2018 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

14 грудня у Львові відкрита Ліга змішаних єдиноборств "REAL FIGHT PROMOTION" підбила підсумки 2018 змагального року. Організація існує вже 11 років і впродовж цього часу рівняни відігравали чималу роль в її діяльності.

Із усіх представлених цьогорічних номінацій дві переможні статуетки поїхали саме в Рівне.

Так, наш Павло Сівіцький став бійцем року ліги "REAL FIGHT PROMOTION". Також, представництвом року визнано представництво Західної України на чолі із знаним у Рівному тренером Богданом Романовичем (СК "Скіф").

Варто зазначити, що і у минулому році до нашого міста приїхало 2 переможні статуетки. Відомий рівненський боєць ММА Павло Демиденко став бійцем року, а СК "Скіф" на чолі з уже згаданим Богданом Романовичем визнали кращим клубом 2017 року у лізі "REAL FIGHT PROMOTION".

Відзначили за внесок у розвиток "REAL FIGHT PROMOTION" на цьогорічній церемонії і рівненського спортивного журналіста сайту "ВСЕ", редактора сайту "ВСЕ про СПОРТ" Віктора Самчука. Він також є і постійним анонсером на турнірах Ліги.

Нагадаємо, що за увесь час існування Ліга "REAL FIGHT PROMOTION" провела 66 професійних турнірів зі змішаних єдиноборств. У змаганнях брали участь бійці із 13 країн світу. За 2018 рік спортсмени Ліги провели 22 професійних поєдинки у 8 країнах. Серед них відзначилися і представники Рівненщини, які змагалися у Китаї, Бахрейні, Словаччині, Латвії. Окрім цього у нашому місті та області відбулося 2 професійних турніри під егідою "REAL FIGHT PROMOTION".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews