В Дубровиці відкрили інклюзивно-ресурсний центр

16.12.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Це вже 10 інклюзивно-ресурсний центр, який відкрили на Рівненщині. Відтепер діти з освітніми потребами віком від 2 до 18 років зможуть відвідувати заняття з корекційними педагогами та спеціалістами- дефектологами, інформує прес-служба ОДА.

Всі кабінети оснащені комплектами дидактичних, корекційних і розвиваючих матеріалів. А також наочностями для розвитку мовлення та пізнавальних процесів – дерев'яною пісочницею, вертикалізатором, столом-партою для дітей з ДЦП. У приміщенні ІРЦ є кабінети логопеда, практичних психологів та вчителя-олігофренопедагога. Кабінет ЛФК облаштований шведською стінкою, тренажером для відновлення навиків ходьби, сухим басейном, балансирами, тренажером TRX, тактильною доріжкою та іншим обладнанням. Важливим є те, що фахівці центру допомагатимуть складати індивідуальну програму розвитку для дітей, які охоплені інклюзивним навчанням. Та надаватимуть консультації батькам і вчителям для дітей з особливими освітніми потребами. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews