Поліцейські завітали до вихованців Рівненського реабілітаційного центру

17.12.2018 22:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Працівники ювенальної превенції Рівненського відділу поліції відвідали Рівненський навчально-реабілітаційний центр, у якому виховується 155 дітей віком від двох до десяти років, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області. 

null
 

 До Дня Святого Миколая рівненські поліцейські завітали до дітлахів з подарунками, фруктами та солодощами. Однак, крім цього, впродовж дня долучилися до спілкування та ігрових занять із ними. У вдячність вихованці закладу подарували гостям у погонах невеличкий концерт.

 «Хоч кожна дитина чекає подарунків на новорічно-різдвяні свята, але їй, передусім, важлива постійна увага, турбота з боку дорослих, а особливо у цьому реабілітаційному центрі. Неважливо, чи це батьки, чи вихователі, чи навіть поліцейські, які завітали у заклад, - зазначив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. - Для цього потрібно небагато - приділити їм час, поділитися частинкою своєї любові, а взамін отримати посмішку та сяючі очі малечі».  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews