Поліцейські Рівненщини подарували свято «особливим» дітям (Фото)

19.12.2018 09:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Із великою коробкою іграшок до Ясининицького навчально-реабілітаційного Центру завітали працівники Рівненського районного відділення та поліції області 18 грудня.

Вже традиційно начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой, інспектор ювенальної превенції Наталія Давидюк, а також начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаним з торгівлею людьми Ігорем Крутієм, який є також куратором райвідділення відвідали «особливих» діток. 

У Центрі на вихованні нині перебуває 49 дітей віком від 3 до 12 років, серед яких десять – позбавлені батьківського піклування. Усі вони потребують уваги та турботи. Тож, не порушуючи традиції, своїх підопічних правоохоронці привітали зі прийдешнім Днем Святого Миколая. 

Діти навипередки розповідали вірші та співали пісень аби отримати із «чарівної» коробки іграшку. Вони радо і тепло обіймали своїх гостей, наче рідних. Хоча, в певній мірі так і є, адже вже більше десятка років поліцейські Рівненського району опікуються цим закладом. 

«Щемить серце, коли дивишся на малечу з особливими потребами, — ділиться враженнями від зустрічі начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. — Та водночас серце радіє, адже кожна хвилина проведена з ними дарує радісні моменти спілкування. Їхні по-дитячому непідробні посмішки на обличчі вселяють нам дорослим віру, що все буде добре». 

Діти радо фотографувались та дякували за гостинці. І хоча всі вихованці завдяки потужні роботі директора Центру Олександра Оксимчука забезпечені усім необхідним, новим гостям у погонах були дуже раді.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області. 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews