Наливайченко: «Земля має залишатися у власності громадян України!»

19.12.2018 12:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко переконаний,  що земля має залишатися у власності громадян України. Про це він заявив у програмі «Vox populi» на телеканалі ЗІК.

Наливайченко вважає, що продаж землі неможливий «за такої корупції, за такого безладу в країні, особливо в питаннях земельного кадастру, виділення та сплати за користування земельними паями».

Крім того, наголосив він, не можна дозволяти приватизацію землі під час військової агресії РФ та окупації частини території України.

«Не можна дозволяти приватизацію землі. Особливо зараз – під час військової агресії Росії, коли частина Донецької та Луганської областей, АР Крим, наші українські землі окуповані російським агресором. Тому що хто її скупить? Правильно – олігархи, іноземні компанії, посередники і корупціонери від цієї влади або попередньої», –  зауважив Наливайченко.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews