У Рівному аферистка-злодійка померла на місці злочину

20.12.2018 22:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

46-річна аферистка із Закарпаття, яка діяла за накатаною схемою була піймана у Рівному на гарячому, а коли прибули поліцейські, то жінці стало так кепсько, що її не врятували ні поліцейські, надаючи посильну першу допомогу, ні лікарі швидкої.

Почалося все з того, що жінка, яка більше десяти років провела у місцях позбавлення волі, зайшла до помешкання рівненських пенсіонерів, представилась соціальним працівником. Коли ж пішла, то господарі виявили, що у них зникло з  квартири понад 60 тисяч гривень. Ошуканий пенсіонер разом із сусідом кинувся навздогін та упіймав аферистку у центрі Рівного. Всі разом повернулися до квартири та викликали поліцію.

null
Фото з доступних джерел

Під час встановлення обставин події, жінці раптово стало зле. Поліцейські одразу викликали медиків та почали самі надавати першу долікарську допомогу. Утім, врятувати життя зловмисниці не вдалося. Під час поверхневого огляду померлої у кишенях її верхнього одягу виявили ті самі гроші, які після її візиту зникли у пенсіонерів.

Ніхто підозрювану не бив. Ознак побоїв на її тілі не виявили.

За матеріалом Північ-інфо


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews