Новорічний арт-проект "Мистецька хуртовина" відкриють завтра у Рівному

20.12.2018 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Завтра, 21 грудня о 15-й годині, у виставковій залі рівненського МБК відбудеться відкриття виставки "Мистецька хуртовина". Організатори запрошують усіх рівнян.

 Цьогоріч представить нам виставка в стилі відомої дитячої казочки «Дванадцять місяців». Чотири пори року зберуться в одній залі, на чолі яких постане білосніжна зима. Сотні вималюваних, викуваних, вишитих, виплетених, виліплених руками майстрів декоративно-ужиткового мистецтва новорічних прикрас і сувенірів одягнуть стіни і заполонять собою увесь простір виставкової зали.

null

У «Мистецькій хуртовині» сезону 2018 – 2019 рр. візьмуть участь близько 30 митців з Рівненщини та сусідніх областей. А ще традиційно на відкритті на глядача очікує пізнавальний майстер-клас. Цього разу вчитимуть техніці декупажу. А музика лунатиме лише новорічна, вона подарує святковий настрій та різдвяний дух кожному присутньому!

Нагадаємо, що проект з успіхом проходить вже п'ятий рік поспіль. Отож, вже завтра, 21 грудня о 15-й годині у виставковій залі Міського Будинку Культури. Вхід вільний.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews