Куди на Рівненщині звертатися, якщо бачите корупційні дії?

Управління Західного офісу Держаудитслужби у Рівненській області просить рівнян повідомляти на «телефон довіри»

22.12.2018 07:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Управління Західного офісу Держаудитслужби у Рівненській області  повідомляє  про функціонування  «телефону довіри»,  за яким громадяни протягом робочого дня можуть повідомляти про відомі їм випадки зловживань і фінансових порушень при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна.

- (0362) 26-44-35 - Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області;

- (0322) 55-41-88 - Західний офіс Держаудитслужби (Львів);

- (044) 425-38-18 – Державна аудиторська служба України (Київ).

Окрім того,  поскаржитись на працівників Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області, вчинки яких мають ознаки корупційних дій,  можна упродовж робочого дня за номером (0362) 26-37-17.

Загалом, з початку 2018 року за вчинені фінансові порушення ревізорами Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області  притягнуто до адміністративної відповідальності 122 посадових осіб, 22 – до дисциплінарної та матеріальної.За матеріалами проведених контрольних заходів, переданих до правоохоронних органів, розпочато 27 досудових розслідувань. До суду пред’явлено 2 позови щодо відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів. Перед органами прокуратури державні аудитори ініціювали пред’явлення до суду 28 позовів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews