Добра новина: травмований рукоборець Олег Жох підвівся на ноги

22.12.2018 14:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Добру новину повідомив острозький сайт Острог. Район. Недавно травмований  рукоборець Олег Жох підвівся на ноги.

Його відвідав  в реабілітаційному центрі Рівного та розповів про стан спортсмена Ігор Мазуренко, армреслер і журналіст. 

На порталі Аrmpower.net опубліковані перші фото рукоборця після аварії, що трапилася 14 листопада.

null
Олег Жох.  Фото Ігоря Мазуренка - Острог. Район

Ігор Мазуренко відвідав Олега в середу, 19 грудня.

«Олег зустрів нас, стоячи біля дверей лікарняної палати. На фото видно, що зовні він виглядає просто як людина, яка травмувала руку. Невеликі шрами на обличчі й голові вже майже непомітні, і тільки післяопераційні рубці на руці нагадують про те, які важкі травми він отримав», – розповідає Ігор.

Щодня до Олега навідується лікар-реабілітолог, який робить масаж усіх кінцівок, допомагає розробляти руки та ноги. Попри це рукоборцеві ще важко довго стояти. Мама Світлана Жоха розповіла, що ще кілька днів тому Олег підвестися не міг.

«Те, що він сьогодні на своїх ногах, – справжнє чудо, яким ми завдячуємо реабілітологам і міцному організму Олега. Відновлення триває інтенсивно, але це було б неможливим без допомоги всіх небайдужих людей», – додає пані Світлана.

Пам’ять Олега також поступово відновлюється: він пізнає тих, хто його навідує, пригадує імена друзів-спортсменів, деталі змагань, хоча ще трохи плутає часову послідовність подій і взагалі не пам’ятає, що з ним трапилося.

Натомість Олег каже, що скоро повернеться до тренувань.

«Коли я їхав у лікарню до Олега, багато думав про те, що побачу і які його перспективи в спорті й житті. Але те, що я побачив, перевершило всі мої здогадки. Сьогодні я цілком допускаю, що характер і організм Олега роблять реальним його повернення не тільки до нормального життя, але й у великий спорт», – підсумовує Ігор Мазуренко.

Олег досі потребує перебування в стаціонарі, нагляду лікарів і тривалої реабілітації, але ми віримо, що в нього все буде добре.

Подано за маитеріалом на сайті Острог. Район

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews