У Рівному показали клас юні боксери з Полісся

22.12.2018 16:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На боксерському рингу у Рівному два дні тривали запеклі бої. В обласному центрі проходила відкрита першість міста з боксу серед юнаків. В змаганнях взяли участь до ста учасників з міста Рівне та всієї області, а також з Волині, пише Північ-інфо. Втім, саме школярі-спортсмени з Полісся показали гарні результати.  

Юні боксери з Дубровиччини на цих змаганнях взяли нагороди. А саме четверо спортсменів зайняли перші місця: Василевич Ростислав (Перебродівський НВК), Білоус Святослов (Дубровицька ЗОШ №2), Шиліпук Роман (Селецький НВК) та Харківець Валентин (Дубровицький НВК). Бовгиря Тарас (Берестівський НВК) посів почесне друге місце. Ще чотири бійці отримали треті місця. Це Василевич Роман (Перебродівський НВК), Шеремета Віктор (Мочулищенський НВК), Колєсніков Артем (Дубровицька ЗОШ №2) і Серко Юрій (Дубровицька ЗОШ №2).

Як зазначає Дубровицька РДА, у цьому виді спорту юним бійцям допомагають меценати.

null
 Фото Північ-інфо

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews