Чоловіча команда БК «Рівне» закінчить рік іграми з головним конкурентом

23.12.2018 09:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Чоловіча команда Баскетбольного клубу «Рівне» заключні матчі 2018 року у Вищій лізі Чемпіонату України проведе на виїзді проти головного конкурента в боротьбі за лідерство турнірної таблиці. Разом з тим, це ще будуть заключні матчі першого кола змагань регулярного чемпіонату.

БК «Тернопіль» – БК «Рівне» у суботу, 22 грудня зіграють о 17:00, а в неділю, 23 грудня комани вийдуть на майданчик о 13:00.

БК «Тернопіль», хоч і не виступав минулого сезону у Вищій лізі, але на цей сезон зібрав доволі боєздатний колектив з досвідчених гравців, які в своїй біографії мають досвід виступів в українській Суперлізі. Підтверджує свій статус фаворита команда і своїми результатами. У чотирнадцяти іграх БК «Тернопіль» здобув дванадцять перемог. Цікаво, що обидві «осічки» в команди сталися в домашніх іграх. Спочатку в першому турі в грі проти «Хімік-2» 92:104, а згодом 8 грудня, гравці Тернополя в рідних стінах зазнали поразки від «Говерли» 95:96.

Тож, в турнірній таблиці БК «Тернопіль» посідає другу сходинку, відразу за БК «Рівне», який має тринадцять перемог та одну болісну та прикру поразку від аутсайдера. Нагадаємо, що через велику кількість травмованих гравців, рівняни не зуміли продовжити свою переможну серію в чемпіонаті та на виїзді поступилися БК «Черкаські Мавпи-2».

А тим часом Баскетбольний клуб «Рівне» запрошує на «молодіжний» баскетбольний вікенд у Рівному.

Чотири домашні матчі «молодіжних» команд Баскетбольного клубу «Рівне»  зіграють на вікенді.

Поки «основа» БК «Рівне» гратимуть на виїзді, баскетбольний центр у Рівному переноситься з ДЮСШ-4 до Спорткомплексу «НУВГП» (вул. Чорновола, 49а). Де в суботу 22 грудня та в неділю 23 грудня, відбудуться по два матчі жіночої Вищої ліги та чоловічої Першої ліги. Вхід на ігри вільний.

Крім вищезгаданих ігор «молодіжних» команд, у 2018 році у БК «Рівне» запланований ще один дуже важливий домашній поєдинок. Вже у середу, 26 грудня, о 19:00, в Спорткомплексі «ДЮСШ-4» відбудеться перша гра чвертьфіналу Кубку України серед жінок, в якій БК «Рівне» боротиметься за вихід до «Фіналу Чотирьох» з принциповим суперником «Чайка-ДЮСШ» з Бердянська. Тож, усім уболівальникам баскетболу пропонуємо планувати свої найближчі вихідні та найближчу середу, і прийти підтримати наші команди у важливих матчах

Перша ліга. Чоловіки

Баскетбольний клуб «Рівне»-ОСДЮСШОР – «Ужгород УЖНУ ЗОДЮСШ»

22 грудня (субота)

Спорткомплекс «НУВГП»

16:00

 

Вища ліга. Жінки

Баскетбольний клуб «Рівне»-ОСДЮСШОР – БК «Хмельницький»

22 грудня (субота)

Спорткомплекс «НУВГП»

19:00

 

Перша ліга. Чоловіки

Баскетбольний клуб «Рівне»-ОСДЮСШОР – «Ужгород УЖНУ ЗОДЮСШ»

23 грудня (неділя)

Спорткомплекс «НУВГП»

12:00

 

Вища ліга. Жінки

Баскетбольний клуб «Рівне»-ОСДЮСШОР – БК «Хмельницький»

23 грудня (неділя)

Спорткомплекс «НУВГП»

15:00

 

Кубок України. Жінки. Чвертьфінал. Перший матч

Баскетбольний клуб «Рівне» – БК «Чайка-ДЮСШ»

26 грудня (середа)

Спорткомплекс «ДЮСШ-4»

19:00

 

Інформаційна служба БК «Рівне»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews