Спортсмени РАЕС вдало завершили рік

24.12.2018 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

На Рівненській АЕС з нагоди професійного свята Дня енергетика відбувся 32 традиційний турнір з волейболу. Звітний турнір, який проходив в Реабілітаційно-спортивному комплексі РАЕС, зібрав досить сильний спортивний склад. Окрім молодого покоління волейболістів РАЕС, гостями заходу були луцькі, ковельські, млинівські спортсмени,інформує сайт Рівненської АЕС.

Традиція проводити турнір з нагоди Дня енергетика, започаткована в середині 80-х років, збереглась досі. Змінюються покоління але волейбольна команда Рівненської АЕС продовжує демонструвати високій рівень гри та дарувати вболівальникам позитивні емоції.

До волейболістів РАЕС долучилися одні з кращих команд Волині – луцький СКФ «Україна» та ковельський «FLG», а також минулорічний чемпіон Рівненщини – млинівський «КАМАЗ-Агро».

Серед вболівальників були присутні ветерани волейболу, які в свій час відстоювали честь Рівненської АЕС в цьому ж турнірі десять та двадцять років тому. Нині же естафету ветеранів гідно підхопило молоде покоління волейболістів-атомників РАЕС.

Переможцем турніру стали гості з Млинова, волейболісти РАЕС посіли другу сходинку. Проте, як відомо, головне показати запеклу, якісну та видовищну гру, що нашим спортсменам вдалося якнайкраще. Відтак святковий спортивний захід подарував безліч позитиву не лише його учасникам, але й відданим вболівальникам.

Довідково:

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту кращим спортсменам міста-супутника РАЕС, серед яких є рівненські атомники, та їх тренерам було вручено грошові винагороди. Премію отримали Антон Бірук, вихованець КДЮСШ РАЕС, чемпіон нинішнього року з пауерліфтінгу, Владислав Буцмай, вихованець «Золотої рукавиці» РАЕС та Олег Крисюк, слюсар з ремонту автоматики та засобів вимірювання цеху теплової автоматики та вимірювань РАЕС - чемпіони світу з кікбоксингу - 2018. Нагородженими були також головний диспетчер - начальник служби головного диспетчера РАЕС, кікбоксер Юрій Долганов (срібний призер світового чемпіонату) та борець сумо Григорій Якубишин, який теж став віце-чемпіоном світу у цьому різновиді єдиноборств. За підготовку вищезгаданих спортсменів відзнаку отримали їхні наставники тренери КДЮСШ РАЕС - Сергій Якубишин, Олександр Кравченко та Володимир Веселовський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews