Стало відомо, хто позмагається за право реконструювати рівненський «Авангард»

25.12.2018 08:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Шість фірм подали документи на участь у тендері на реконструкцію стадіону "Авангард". Така інформація з'явилася вчора на сайті державних закупівель "Прозорро". Про це повідомляє UA: Рівне.

Тендерні пропозиції подали чотири рівненські фірми: "Опорядрембуд", "Фіалка, "Стиль-Декор", "Реноме", луцьке підприємство – "Луцьккомунбуд" та київська фірма – "Комплекс-В".

Початок аукціону заплановано на 29 січня.

Перший конкурс на виконавця робіт із реконструкції стадіону оголосили у серпні цього року. Тоді документи подали вісім компаній. Згодом тендерний комітет відхилив шість із них, допустивши до участі у торгах компанії "Реноме-Євробуд" та "Фіалку". Після скарги фірми "Луцьккомунбуд" Антимонопольний комітет у листопаді скасував тендер.

Заявлена вартість реконструкції стадіону понад 202 мільйони гривень.

Проект реконструкції львівська фірма "Арт-Простір" презентувала у березні 2017 року. Втім, після цього ще понад рік проект доробляли та проводили експертизу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews