2019-й на Рівненщині оголошений роком спідвею

25.12.2018 23:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Під час урочистого підведення підсумків спортивного 2018 року відповідне розпорядження про це підписав голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

«Спідвей є надзвичайно популярним у Рівному. Цей вид спорту має стати нашою конкурентною перевагою перед іншими містами та регіонами. Це спортивна візитівка нашого краю. А в наступному році рівненському спідвею виповнюється 60 років. З цієї нагоди наступний 2019 рік оголошується Роком спідвею на Рівненщині», –  зазначив Олексій Муляренко.

Нагадаємо, у сезоні 2018 року Рівне приймало 5 міжнародних змагань зі спідвею. Серед них: турнір на приз з відкриття, Меморіал Ігоря Марка, «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP» та турнір до 100-річчя незалежності Польщі. А найкращі Рівненські гонщики отримали кубки голови Рівненської ОДА.

Протягом року спортсмени Рівного брали участь у відкритих змаганнях за кордоном в особистому, парному та командному заліках.

У 2018 році на його розвиток з обласного бюджету було виділено 300 тисяч гривень.

За  матеріалом РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews