Водій Мазди напідпитку здійснив ДТП і возив у салоні автівки зброю (Фото)

26.12.2018 07:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Вчора, близько другої години ночі, на автомобільній дорозі Устилуг-Луцьк-Рівне поблизу Карпилівського кільця, патрульні помітили автомобіль Mazda, водій якого здійснив наїзд на об'їзне кільце.

Під час спілкування з 30-річним керманичем поліцейські помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп'яніння на місці скоєння ДТП та у медичному закладі водій відмовився у присутності двох свідків.

null
Фото Патрульної поліції Рівненської області

При поверхневій перевірці у керманича виявили предмет, зовні схожий на пістолет.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали протоколи за ст.124 КУпАП (скоєння ДТП) та ч.1 ст.130 (керування в стані алкогольного сп’яніння, по відмові) КУпАП.

Відомості за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Прес-служба Патрульної поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews