Керівництво РОО Руху «Справедливість» долучилося до благодійної справи

За кошти української діаспори з Канади та передав допомогу жителю області від українців Канади, керівника Руху «Справедливість» Рівненщини Анатолія Сидорука та його заступника Олександра Сачевчича було придбано та вручено інвалідний електричний візок-скутер жителю села Рогізне Демидівського району Олександру Качану.

27.12.2018 13:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Днями на Рівненщині побільшало щасливих людей. У селі Рогізне Демидівського району керівник Руху «Справедливість» Рівненщини Анатолій Сидорук вручив інвалідний електричний візок-скутер Олександру Качану. Візок-скутер був придбаний за кордоном спільним коштом української діаспори в Канаді, керівника Руху «Справедливість» Рівненщини Анатолія Сидорука та його заступника Олександра Сачевчича.

Ця історія розпочалася ще у червні 2018-го. Про важливу потребу Олександра Качана почули на одному із благодійних марафонів у Канаді. Там і було вирішено допомогти жителю Рівненщини.

Завдяки українській діаспорі в Канаді зібрані кошти були передані в Україну. Для придбання візка-скутера їх було недостатньо і на пропозицію радо відгукнулося керівництво Руху «Справедливість» Рівненщини.

«Ми активно працюємо не тільки в Україні, а і за її межами. Постійно налагоджуємо нові зв’язки закордоном, аби робити більше хороших справ. Пройшли нелегкий шлях зібрання коштів та придбання — і от, нарешті все змогли доставити. Дякую нашим побратимам та колегам у Канаді! Разом ми зробимо цей світ кращим і добрішим!» — прокоментував подію очільник Руху «Справедливість» Рівненської області Анатолій Сидорук.

null
На фото: голова РОО Руху "Справедливість" Анатолій Сидорук передає візок-скутер Олександру Качану.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews