Діти-сироти з Рівненщини отримали власне житло

28.12.2018 12:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Всього 34 помешкання придбали для дітей-сиріт з Рівненщини. На ці потреби з державного бюджету цьогоріч спрямували 13 мільйонів гривень.

Як розповів начальник служби у справах дітей Рівненської ОДА Віктор Марчук, це житло у Березнівському, Дубровицькому, Здолбунівському, Костопільському, Корецькому, Гощанському, Рівненському районах та місті Рівне.

Він додав, що отримати житло за рахунок субвенції можуть ті особи із числа дітей-сиріт, хто став на квартирний облік. А це є можливим після досягнення 16 років, зазначив Віктор Марчук.

«Вже другий рік поспіль держава направляє гроші на житло для цих людей. У минулому році це було 5 мільйонів, а цьогоріч суму для Рівненщини збільшили майже утричі – 13 мільйонів. І вже сьогодні у районах молоді люди отримують ключі від омріяних квартир. Вітаю власників і сподіваюся, що в цих помешканнях будуть створені міцні та щасливі родини», - розповів голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

 

Ще одним, не менш якісним показником у цій сфері, у Рівненській ОДА вважають охоплення сімейними формами вихання більше 95% дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews