Мураєв випав з української політики, втративши можливість виконати обіцянки про мир, - експерт

28.12.2018 14:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

На думку експерта, Євген Мураєв "вилетів на узбіччя української політики".

В результаті попадання до списку санкцій Російської Федераціііз через свої доноси у СБУ лідер партії «Наші», народний депутат Євген Мураєв втратив можливість встановити мир з РФ і остаточно випав з української політики. Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер і політичний експерт Олексій Вороненко.

«Повертаючись до теми Мураєва, хочу пояснити, чому він, на мою думку, остаточно випав з політики. Якщо коротко: він тепер, очевидно, не зможе реалізувати одне з головних гасел і пунктів своєї програми - розв'язати питання миру», - написав Вороненко.

Це, за його словами, відбулося через те, що Мураєв «кинув» своїх однопартійців із «За життя», після чого його викрили у зв'язках з Банковою. Потім він написав донос в СБУ на своїх колишніх соратників, продовжуючи, втім, не особливо ховаючись, прямі контакти з Кремлем. У підсумку він виявився в новому списку санкцій РФ.

«Таким чином, Мураєв одним маневром вилетів на узбіччя української політики, не зумівши зробити жодного самостійного кроку. Неможливо уявити, щоб після такого фіаско з ним хто-небудь з російської сторони сіл за стіл переговорів. А втративши контакт з Москвою, він, власне, і втратив одну зі своїх основних «обіцянок» - встановити мир на Донбасі. Тим самим втративши свій електорат на південному сході України. Тобто фактично - увесь свій електорат», - зазначив експерт.

Він додав, що спроба Мураєва «перевзутися в стрибку до президентського крісла» передбачувано завершилася провалом.

«Таким чином Мураєв обнулив свій рейтинг. Таке ж значення слідом за ним прийняла і його партія «Наші», в яку повірили чимало серйозних людей, які вклали в неї кошти. Як Євген тепер буде з ними пояснюватися - велике питання. Ситуація з Євгеном Мураєвим, на мою думку, - класичний приклад «миттєвої карми»: тільки ти зробив гидоту одному, як тут же від всесвіту тобі прилетіла «ответка», що за потужністю перевершує твої дрібні капості в кілька разів. Буде урок на майбутнє - і йому, і всім політикам з комплексом хамелеона», - уклав Олексій Вороненко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews