У Вараші обговорили план перспективного розвитку міста

29.12.2018 16:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У Вараші відбулась Рада регіонального розвитку. Захід є продовженням президентської ініціативи та спрямований на формування перспективних планів на 2019-2021 роки. 

До Ради регіонального розвитку у Вараші долучився перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір, який розповів про одну з найуспішніших реформ в Україні – децентралізацію. Він відзначив, що за останні роки в області реалізовано дуже багато соціально важливих проектів, тому вже сьогодні необхідно спланувати, як розвиватиметься місто у наступні 3 роки.

«Ми разом плануємо майбутнє кожної громади. І важливо, що рішення – яким буде це майбутнє приймають тут, на місцях. І так по всіх  напрямках. Адже саме від нас з вами залежить якою ми побачимо Рівненщину в 2021 році», - зазначив Віталій Ундір.

Учасники заходу обговорили ключові завдання на формування ефективного місцевого самоврядування, механізми щодо подолання диспропорцій розвитку території, підвищення інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності регіону.

Нагадаємо, Ради регіонального розвитку відбулись у кожному районі місті обласного значення.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews