На Рівненській АЕС завершився конкурс плакатів з культури безпеки

30.12.2018 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Компетентне журі під керівництвом голови конкурсної комісії генерального директора РАЕС Павла Павлишина, підбило підсумки конкурсу та визначило кращі роботи працівників електростанції, інформує сайт Рівненської АЕС.

 Розглянувши 11 конкурсних робіт,  поданих  працівниками РАЕС, з урахуванням відповідності до теми, композиційного рішення, оригінальності, актуальності, рівня художнього оформлення визначено призові місця.

Гран-прі присуджено художнику спорткомплексу управління соціального розвитку Ніні Масюк за роботу «Безпечне життя». 1 місце виборов Андрій Гель, електромонтер ЦТАВ, за роботу «Культура безпеки – один з кроків, що відділяє безпечне майбутнє від повчального минулого». 2 сходинку посів Саворона Віктор начальник служби забезпечення якості відділу за роботи «Безпека в твоїх руках» та «Найкращий подарунок для твоєї сім’ї – це ти». 3 місце поділили інженери програмісти служби інформаційних технологій Михайло Макарчук та Тетяна Чукова за роботу «Я дбаю про власну безпеку завжди! А ВИ?», Саворона Віктор, начальник служби забезпечення якості за роботи «Твої плани на завтра залежать від безпеки сьогодні» та «Завжди використовуй засоби захисту».

Також за креативність заохочувальну премію присуджено Андрію Гелю, електромонтеру ЦТАВ за роботу «Культура безпеки – один з кроків, що відділяє безпечне майбутнє від повчального минулого».

Переможців нагороджено грошовими преміями та пам’ятними дипломами учасників конкурсу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews