Тренінговий центр поліції Рівненщини отримав допомогу від КМЄС (Фото)

31.12.2018 12:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

28 грудня до тренінгового центру Головного управління Нацполіції в Рівненській області прибув представник Консультативної місії Європейського союзу в Україні та передав необхідні та корисні для функціонування навчального підрозділу техніку, обладнання та інвентар. 

«Наша місія протягом останніх двох років надає консультації НПУ та МВС щодо розробки та вдосконалення концепції правоохоронної діяльності, керованої аналітикою, — зазначив радник-тренер з питань взаємодії поліції з громадою КМЄС Йорг Хіндерар. — Ми хочемо, аби аналітичні повноваження української поліції були дієвими та ефективними відповідно до кращих європейських практик».

Найближчі півроку експерти КМЄС надаватимуть практичну та методичну допомогу в різних напрямах реформування поліції регіону, зокрема з питань ефективності системи управління, системи оцінки організаційної ефективності, оптимізації структур та процесів прийняття рішень. КМЄС також буде ініціювати тренінги, надавати обладнання та сприяти координації між поліцією та громадянським суспільством в області.

Керівник тренінгового центру обласної поліції Ігор Мартьянов подякував за таку необхідну матеріально-технічну підтримку, яка сприятиме якісному, ефективному навчанню, підготовці та підвищенню кваліфікації поліцейських.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews