Рівненський «Верес» боротиметься за кубок мера Івано-Франківська

01.01.2019 09:58   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

"Червоно-чорні" у рамках підготовки до весняної частини чемпіонату візьмуть участь у турнірі Кубок міського голови. Змагання заплановані упродовж 14-24 лютого 2019 року в Івано-Франківську.

Матчі турніру, який організовує МФК "Прикарпаття", міська влада та обласна федерація футболу, відбудуться на стадіоні "Хет-трик Арена".

За задумом у турнірі змагатимуться 8 (мтжливо 10 команд) першої та другої ліг, поділених жеребкуванням на дві групи. У груповому етапі матчі гратимуться за коловою системою "кожен із кожним". У заключний день відбудуться стикові матчі, які визначать переможця і призерів змагань.

Як повідомляє сайт Galka попередньо із участю у змаганнях визначилися "Прикарпаття" (Івано-Франківськ), ФК "Минай" (Ужгород), ФК "Калуш" (Калуш), "Верес" (Рівне), "Поділля" (Хмельницький), "Буковина" (Чернівці). Також учасниками можуть бути молодіжні команди "Прикарпаття U-19" та "Ніка U-19".

Турнір Кубок міського голови Івано-Франківська організовується удруге: попередній трофей вибороли господарі - "Прикарпаття".

Інформаційна служба НК «Верес»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews