У ДТП за добу травмувалися троє жителів Рівненщини (Фото)

01.01.2019 12:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Дубні місцева жителька потрапила під колеса авто швидкої медичної допомоги, коли переходила дорогу у невстановеному місці. Ще двох мешканців Дубровицького району збив, ймовірно, нетверезий водій. 

Близько 15 години 31 грудня в місті Дубно водій швидкої медичної допомоги, який повертався з виклику, почав гальмувати на заборонений сигнал світлофора. У цей час, 58-річна місцева жителька, по за пішохідним переходом, раптово вийшла на проїздну частину дороги і від удару об авто впала.

Жінку доставили у травматологічне відділення лікарні, де у неї діагностували закритий перелом обох кісток гомілки. 

А в селі Селець, що в Дубровицькому районі сьогодні, першого січня близько другої години ночі, водій автомобіля “ВАЗ-2104” не врахував дорожню обстановку та при роз’їзді з зустрічним транспортом різко вивернув кермо вправо, де йшли двоє місцевих жителів. Після наїзду на пішоходів, автомобіль врізався в дерево.

Потерпілих чоловіків, 35-ти та 28-ми років із відкритими переломами ніг та відкритою черепно-мозковою травмою доставили в реанімаційне відідлення місцевої лікарні. 

Під час спілкування з поліцейськими, 23-річний водій зізнався, що незадовго до ДТП вживав алкоголь. У нього відібрали зразки крові на визначення стану сп’яніння. 

За обома фактами у поліції проводять досудові розсілдування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби поліцейські вилучили та помістили на території відділень поліції. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 



 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews