Увага! Військові просять рівнян долучитися 7 січня до флеш-мобу на підтримку полонених моряків

Флеш-моби на підтримку українських полонених моряків відбудуться у перший день Різдва, 7 січня одночасно у чотирьох містах західного регіону

04.01.2019 22:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Початок о 12-й годині. Рівнян, тернополян, ужгородців та львів’ян запрошують прийти, щоб підтримати разом з Національною гвардією України тих, хто в це сімейне свято не може бути разом зі своєю родиною.

У м. Рівне флеш-моб відбудеться на майдані Незалежності перед кіно палацом «Україна». Паралельно в цей же час такий же захід відбудеться у м. Тернопіль на майдані Театральному, у м. Ужгород на площа Театральній, у Львові на площі перед театром опери та балету ім. Соломії Крушельницької.

Гвардійці власними руками виготовляли кораблі з прізвищами моряків, що в полоні. Під час флеш-мобу даруватимуть їх місцевим мешканцям та гостям міст, аби вони пам’ятали імена героїв, – повідомила прес-офіцер Аліна Новікова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews