Унікальні куточки Полісся показав землякам фотохудожник з Костополя

05.01.2019 23:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У Костопільському краєзнавчому музеї відкрилася чергова виставка місцевого фотомайстра Сергія Кундаса «Рівненщина.187 метрів над рівнем моря».

У залі зібралися друзі та колеги-фотохудожники, члени родини та громадськість, шанувальники творчості.

null
Фото Північ-інфо

На світлинах відображена неймовірна краса рідного краю, його унікальні куточки. Окрім пейзажів фотохудожника зацікавили також і архітектурні пам’ятки.

null
Фото Північ-інфо

Зокрема, на виставці можна побачити пейзажі Костопільського та Березнівського, районів, а саме мальовничу Надслучанську Швейцарію, що неподалік села Губків, Губківський замок, базальтові кар’єри неподалік Костополя, береги річки Горинь, соснові ліси та кришталеві ставки Рівненщини.

«Кожне місце у ріднім краю вражає по-своєму і у кожну пору року можна розгледіти свою неповторну чарівність. Пейзажі Рівненщини не залишать байдужим жодного», – розповідає Сергій Кундас.

null
Фото Північ-інфо

Виставка «Рівненщина.187 метрів над рівнем моря» працюватиме протягом місяця щодня з 9-ої до 17-ої години, окрім вихідних та святкових днів у краєзнавчому музеї.

null
Фото Північ-інфо

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews