Рівняни у минулому році сплатили понад 7 млрд гривень податків

06.01.2019 13:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Надходження від платників податків Рівненщини до зведеного бюджету склали 7,3 мільярда гривень

За 2018 рік до зведеного бюджету країни надійшло майже 7,3 млрд. грн. платежів, що контролюються органами ДФС. Зазначена сума на 23 відсотка, або на 1,3 млрд. грн. більша, ніж сплачена у відповідному періоді минулого року. Про це повідомляє начальник ГУ ДФС  у Рівненській області Дмитро Зайцев.

Він зауважив, що з усіх бюджетних надходжень за  рік, до державного бюджету надійшло понад 3,049 млрд. грн. Місцевий бюджет за цей час отримав  4,222 млрд. грн. податків, зборів та інших платежів.

    «Зростання надходжень до бюджету забезпечене, насамперед завдяки сумлінності платників податків Рівненщини. Крім того, заходи фіскальної служби щодо детінізації економіки,  створення легального ринку зайнятості, легалізації ринку торгівлі підакцизними товарами створюють бюджетні резерви, які сприяють розвитку територіальних громад. Також фіскальна служба створює різнопланові сервіси, послуги і заходи, що максимально спрощують умови роботи легального бізнесу регіону, який створює робочі місця, дбає про інвестиції і, таким чином, формує основну питому вагу податкових надходжень до бюджету», - підкреслив начальник Головного управління ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев.

За інформацією ГУ ДФС у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews