Юних дубенчан запрошують позмагатись у конкурсах виробів із снігу

06.01.2019 16:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Із 1 січня до 22 лютого у Дубні триватиме низка конкурсів, серед яких «Сніговик FEST», «Зимова фортеця», «Зимові рекорди», інформує сайт Інформаційний портал м. Дубно.
Щодо конкурсу «Сніговик FEST», то учні 1-4 класів навчальних закладів міста, за сприятливих погодних умов, повинні виліпити сніговика, висотою не менше 1,5 м і з ними сфотографуватися.
Умови конкурсу «Зимова фортеця»:
Учасники Конкурсу, вихованці та працівники дошкільних навчальних закладів міста, за сприятливих погодних умов, повинні облаштувати снігову фортецю висотою не менше 1 м. Для участі в конкурсі діти стають в одну шеренгу безпосередньо за фортецею, що фіксується на фото.
Умови конкурсу «Зимові рекорди»:
Учасники конкурсу, учні 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, учні професійно-технічних навчальних закладів, студенти навчальних закладів міста, за сприятливих погодних умов, проводять спортивні змагання з використанням лиж або ковзанів. Під час змагань усі учасники фотографуються, окремо на лижах або окремо на ковзанах, так, щоб на загальному фото можна було порахувати загальну кількість учасників.
Світлини конкурсів надсилати у відділ молоді, фізкультури та спорту до 22 лютого 2019 року на електронну пошту molod_dubno@ukr.net

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews