Діти Дубровиччини не залишились на свята без подарунків

06.01.2019 17:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Майже десять років служба у справах дітей Дубровицької райдержадміністрації співпрацює з Рівненським обласним благодійним фондом "Волинь європейська”. Завдяки фонду діти з Дубровицького району мають змогу відпочивати у французьких сім’ях, подорожувати Німеччиною.  А напередодні Різдва свій подарунок від німецьких друзів отримали 52 дітей, які опинилися в складних життєвих умовах, які проживають в селах Трипутня, Грані, Озерськ, Лісове, Тумень, а також діти з Дубровиці, Берестя, Бережок, Сельця, Вільного, Мочулища, Бережниці, Висоцька та Партизанського, інформує сайт Дубровицької РДА.

З кожним роком збільшується кількість бажаючих, які хочуть допомогти дитині, родині подолати складні життєві обставини. Дуже важливо вчасно протягнути руку допомоги хворій дитині, поспілкуватися з дитиною, яка втратила батьків, відчути дитячий біль та почути бажання кожної дитини.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews