У Дубні родини учасників АТО зустрілися з владою та військовими

09.01.2019 22:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Різдвяна зустріч з дітьми родин, які втратили у війні на Сході нашої країни найближчих та найрідніших людей – татусів та чоловіків, відбулася 8 січня у Дубенській міській раді. Зі словами теплих вітань та щирої підтримки до учасників зустрічі звернулись міський голова Василь Антонюк, народний депутат України Олександр Дехтярчук, голова Ветеранської спілки учасників АТО Дубенщини Іван Тимощук, керівник ОЛПЗ «Волинь» УДА Дубенщини Валентина Сіньковська, воїн Української Добровольчої Армії з позивним «Дикий».

null
 Фото: Інформпортал м. Дубно

Міський голова та народний депутат висловили вдячність та склали низький уклін сім’ям за те, що їхні чоловіки-Герої виконали свій мужній обов’язок і віддали найцінніше – своє життя, боронячи рідну землю, єдину нашу Україну. Їх світлу пам’ять вшанували хвилиною мовчання. Під час зустрічі у залі панувала справжня різдвяна атмосфера – колядками присутніх вітали виконавці Дубенського міського будинку культури.

null
 Фото: Інформпортал м. Дубно

За народною традицією діти загиблих та померлих захисників колядували та висловили свої побажання воякам на Сході, головне з яких, щоб вони всі повернулись додому живими і їхні діти дочекались своїх татусів. Присутній на зустрічі воїн-доброволець, зворушений щирістю дітей, пообіцяв передати їхні побажання українським захисникам в зоні ООС. Колядники отримали від керманичів грошові та цінні подарунки. Для них також організували солодкий стіл.


За матеріалом: Дубенська міська рада


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews