У Рівному наркотики вже возять і велосипедами (Фото)

15.01.2019 07:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Патрулюючи вулицю Харківську, в ніч з п'ятниці на суботу, поліцейські підрозділу тактико-оперативного реагування помітили велосипедиста, який різко змінив напрямок руху, коли побачив патрульних.

Його наздогнали та під час поверхневої перевірки у чоловіка виявили, а пізніше слідчі вилучили 21 прозорий поліетиленовий пакет з білою порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичну, вагою близько 3 грами, 1 прозорий пакет із речовиною рослинного походження, зеленого кольору та один прозорий пакет із 3 таблетками з написом "Golol".

null
Фото з мережі Інтернет

Відомості за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 КК України.

Крім того, 30-річний рівнянин неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, а нині підсудний — за частиною 2 статті 263 КК України.

null
Фото з мережі Інтернет

Прес-служба Патрульної поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews