Буклети «Рівненщина туристична» переклали на китайську мову

15.01.2019 14:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
«Рівненщину туристичну» рекламують китайською мовою. Інформаційні брошури Рівненська ОДА підготувала для представлення на міжнародних виставках.

Як розповіла заступник начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Ярослава Гаврилова, Рівненщина – одна з перших областей, яка виходить на китайський туристичний ринок. Найближчим часом інформаційні матеріали будуть представлені на виставці ITB China 2019, що проходитиме у Китаї навесні.

«До програм, які організовують міжнародні туроператори, входить Рівненська область. Туристи з Китаю цікавляться нашими туристичними об’єктами, особливо Тунелем кохання. Тому і є попит на інформацію саме китайською мовою. До того ж, у нас є ще багато інших туристичних родзинок. Тому сподіваємося, що така друкована продукція допоможе підвищити рівень пізнаваності та популяризує область на виставках за кордоном», - зазначає Ярослава Гаврилова.

У буклетах зображено понад 30 різних туристичних об’єктів Рівненщини. Серед них – Тараканівський форт, Дубенський, Острозький, Клеванський, Новомалинський замки, Поле Берестецької битви, Юзефінський дуб та інші.

Автором малюнків для буклету став рівненський художник Олексій Огонь. Переклад на китайську зробив Інститут Конфуція при КНУ імені Тараса Шевченка.

Тираж інформаційних матеріалів складає близько тисячі примірників.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews