Рівненщина має перше золото у новому спортивному сезоні

16.01.2019 11:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Перше золото у спортивному 2019 році. Його завоювали рівненські стрілки Дмитро Гонта та Оксана Ковальчук на зимовому чемпіонаті України зі стрільби кульової. Це перша перемога нашої команди на спортивній події у Львові

- Ми з Оксаною Ковальчук вибороли золото. Змагання відбулися у вправі ПП-50 (мікст) серед змішаних груп. Срібло та бронзу здобули львів’яни. До завершення змагань ще кілька днів, тому будемо боротися, щоб зайняти переможне місце у загальнокомандному заліку, - повідомляє Дмитро Гонта зі Львова.

Тренують спортсменів – Сергій Бондар та Олександр Камінський.

Загалом у чемпіонаті України беруть участь ще 9 спортсменів з області. Усі наші учасники – це вихованці обласної школи вищої спортивної майстерності та ДЮСШ № 4.

Чемпіонат України розпочався 11 січня, а закінчиться 16. У його переліку пістолетні та гвинтівочні вправи, а також з пневматичної та малокаліберної зброї.

За інформацією прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews