Внаслідок трьох ДТП на Рівненщині загинуло двоє осіб та травмувалася 18-річна дівчина (Фото)

16.01.2019 14:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У селищі Томашгород Рокитнівського району 14 січня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув місцевий мешканець.

Поліцейські з’ясували, що під задні колеса причепа трактора, завантаженого деревиною, під керуванням 45-річного жителя Рокитнівщини, потрапив 42-річний мешканець Томашгорода. Чоловік на слизькій ділянці стежки поблизу проїзної частини дороги, не втримався, впав і опинився під транспортним засобом. Від отриманих травм він загинув на місці.

null
 

Трагедія сталася і неподалік села Зносичі Сарненського району. Водій «Renault 11», 22-річний місцевий житель рухався ґрунтовою неосвітленою дорогою та помітив чоловіка, який лежав на проїзній частині. Попри застосоване екстрене гальмування, в результаті чого авто занесло, уникнути наїзду на пішохода не вдалося. Потерпілий, яким виявився 54-річний батько водія, загинув. 

Слідчі слідчого управління проводять досудові розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

А у Рівному близько 18:40 14 січня на вулиці Князя Володимира під колеса автомобіля «Toyota RAV4» під керуванням 49-річного рівнянина потрапила 18-річна жителька обласного центру. Як встановила попередньо слідчо-оперативна група, дівчина перетинала проїзну частину дороги в районі нерегульованого пішохідного переходу.

null
 

 

null
 

Потерпілу госпіталізували до медкзаладу із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, забої, осаднення та з підозрою на перелом ломної кістки.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування, в рамках якого встановлюються усі обставини ДТП. Автомобіль поміщено на спецмайданчик.

Водії усіх трьох транспортних засобів за результатами освідування були тверезі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews