БК «Рівне» провів унікальний матч

23.01.2019 11:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Друга гра чоловічої вищої ліги між БК “Рівне” та “Говерлою” з Івано-Франківська, запам’ятається в клубі надовго. Хоч рівненським баскетболістам, завдяки своїм вірним уболівальникам, не звикати грати в переповненому залі, але, коли аншлаг на трибунах забезпечують юні школярі – це було вперше.

Зважаючи на будній день та робочий час, в який довелося провести цей матч, клуб звернувся до міського управління освіти, в якому підтримали ідею, дозволити учням різних шкіл познайомитись з баскетболом в цілому та БК “Рівне” зокрема.

Школярі різного віку повністю заповнили трибуни та влаштували справжній аншлаг та дуже емоційну та щиру підтримку команді. Звісно, баскетболісти не могли підвести своїх нових юних уболівальників та показали цікаву і видовищну гру і перемогли суперника 82:73.

“Нажаль друга наша гра з “Говерлою” згідно календаря припала на будній день і в робочий час. Ми розуміли, що не всі наші віддані та вірні вболівальники зможуть заповнити трибуни, але, разом з тим, не хотіли, щоб наші хлопці грали в порожньому залі. Ідея запросити на гру школярів, себе повністю виправдала. Перш за все, дякую міському управлінню освіти, в якому підтримали нашу ініціативу таким чином урізноманітнити навчальний процес, і дозволили учням різних шкіл нашого міста прийти до нас на гру та підтримати команду. Думаю, що таким чином діти поєднали приємне з корисним. Адже, було видно по реакції та емоціям наших юних уболівальників, що гра їм сподобалася, крім того, вони побачили, що завдяки заняттям спортом можна у нашому місті досягти високих результатів та грати в професійній команді. Звісно, що цією акцією, ми познайомили багатьох юних рівнян з нашим клубом та нашою улюбленою грою. Упевнений, що після цього, кількість юних уболівальників БК “Рівне” неодмінно збільшиться, і вони обов’язково приходитимуть на наші наступні матчі. Сподіваюсь, дехто з них закохається в баскетбол, і можливо піде займатися ним до спортшколи, а згодом, і потрапить до нашої команди” – ділиться враженнями від гри Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews