У рівнянина вилучили 1200 таблеток із вмістом прекурсорів

23.01.2019 17:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Учора, 22 січня, в автомобілі «BMW» 29-річного жителя обласного центру, поліцейські роти тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції Рівненської області виявили таблетки невідомого походження, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.  

 Слідчо-оперативна група, яку викликали на місце події, вилучила у рівнянина 144 блістера із 1200 таблетками, які містять у своєму складі прекурсори. За фактом незаконного зберігання, перевезення прекурсорів з метою їх використання для виробництва або виготовлення наркотичних засобів чи психотропних речовин слідчі Рівненського відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 311 Кримінального кодексу. У рамках кримінального провадження препарати відправлені для проведення експертизи, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема повідомлення 29-річному жителю Рівного про підозру. Як встановили поліцейські, зловмисник уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців і притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Крім того, він перебуває на обліку як споживач наркотиків. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews