Допоможіть матері трьох діток здолати важку хворобу

23.01.2019 22:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Хвороба завжди приходить несподівано, коли її не чекаєш. 38-річній рівнянці Анні Міщук, яка працює медсестрою в рівненській центральній міській лікарні та разом із чоловіком виховує трьох дітей, відома в місті професійним захопленнм фотографією, діагностували онкозахворювання. Нині їй, завжди оптимістичній, життєрадісній, якою її знають колеги, друзі й пацієнти, дуже необхідна фінансова допомога для проведення хіміотерапії.

null
 Фото з відкритих джерел

"В моєму житті, колись дуже давно, з'явилася чудова людина. Її звати Аня. Аня - неймовірна мама трьох прекрасних діток. Аня - фантастична і безкінечно кохана дружина. Аня - талановитий фотограф. Біля неї все, без перебільшень, стає кращим і світлішим. Хвороби завжди страшні та невчасні - в Ані діагностували рак, їй терміново потрібна дороговартісна хіміотерапія. Я дякую Богу за те, що послав мені так багато друзів - тепер я прошу вашої фінансової допомоги та максимального репосту. Разом ми зможемо. Я знаю. Я вірю. Вірю, бо ви ніколи не залишали і підтримували навіть в, здавалось, найскладніші хвилини" - звертається її подруга Катерина Горбатюк.

4149 4978 6314 6348 Міщук Анна Олексіївна - номер рахунку, на який можна перерахувати кошти для лікування Ані. 

null
Фото з відкритих джерел

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews