На Гощанщині встановили особу, причетну до крадіжок із церковного будинку

24.01.2019 19:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У результаті проведених розшукових заходів оперативники Гощанського відділу поліції вийшли на слід зловмисника, який двічі проник у приміщення для богослужінь у селі Дуліби та скоїв крадіжки. Ним виявився непрацюючий 24-річний місцевий житель, який вирішив у такий підзаробити, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Зірвавши навісний замок, молодик другого грудня торік уночі проник усередину будинку, де проходять богослужіння релігійної громади, та викрав євхаристичний набір та літрову пляшку вина. А вже 15 січня навідався знову. Розбивши віконне скло, зловмисник поцупив електричний нагрівач і подовжувач. На підставі ухвали місцевого суду під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 24-річного зловмисника правоохоронці виявили та вилучили викрадене майно. У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України вирішується питання про повідомлення молодику про підозру. Санкція інкримінованої йому статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews