Трьом нападникам на рівнянина повідомили про підозру та взяли під варту

25.01.2019 09:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

24 січня рівненські поліцейські затримали зловмисників, які 15 січня незаконно позбавили волі та побили 56-річного рівнянина, вимагаючи у нього гроші.

Двох молодиків 17-ти та 18-ти років оперативники затримали за вчинення п’ятьох грабежів у Рівному 23 січня. Ще одного зловмисника, 37-річного жителя обласного центру, доставили сьогодні до поліції.

Усім трьом слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1 статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та частиною 3 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Крім того, суд задовольнив клопотання слідчого про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що 37-річний рівнянин своє вини не визнає та заперечує свою причетність до злочину.

Однак, у ході санкціонованих обшуків та у ході досудового розслідування поліцейські зібрали достатньо доказів, що підтверджують причетність усіх трьох до вчинення злочинів. Також правоохоронці вилучили автомобіль «Opel Vivaro». Вирішується питання про накладення на нього арешту.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews