У Рівному шахрай виманив понад 11 тисяч гривень за ремонт і перевірку газового лічильника

26.01.2019 13:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Представившись працівниками сервісного центру підприємства, під приводом перевірки лічильників газу, невідомий ошукав двох жительок обласного центру.

24 січня до поліції повідомила 89-річна рівнянка, що до її помешкання навідався чоловік і під приводом заміни запчастини до газового лічильника заволодів її грошовими коштами в сумі 450 гривень.

Також 25 січня за допомогою до поліції звернулась 87-річна жителька обласного центру, що після візиту чоловіка, який начебто перевіряв газовий лічильник і запропонував придбати пристрій для економії витрат газу, вона виявила відсутність грошових коштів у сумі 11000 гривень.

За обома фактами поліцейські проводять досудове розслідування та вкотре наголошують громадянам не впускати у помешкання підозрілих осіб, які видають себе за працівників будь-якої установи чи організації, а також не реагувати на їхні пропозиції, особливо платні.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews