Чемпіонат України з джиу-джитсу серед поліцейських стартував у Рівному (Фото, відео)

26.01.2019 22:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У суботу, 26 січня, у Рівному начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Євгеній Жуков урочисто відкрив чемпіонат України з джиу-джитсу серед патрульних поліцейських.

Участь у змаганнях беруть 107 поліцейських з усіх областей держави.

«Змагання із джиу-джитсу серед патрульних поліцейських ми проводимо вдруге, — зазначив Євгеній Жуков. — Перший чемпіонат відкривали у Києві, а цього разу - у Рівному. Ми засновуємо в патрульній поліції нові традиції, зокрема і спортивні, і згодом матимемо сильні команди. У їх складі патрульні поліцейські, які щодня стоять на захисті громадян, а після служби мають можливість долучитися до спорту». 

Начальник Департаменту патрульної поліції привітав усіх учасників чемпіонату, побажавши кожному досягти гідних результатів. Також він подякував керівництву поліції Рівненщини за організацію змагань і вручив начальнику обласної поліції Валерію Самчуку символічну картину із шевронами патрульної поліції з усіх областей. 

Валерій Самчук додав, що хоч і вболіває за свою команду, але перемога все ж таки має дістатися найсильнішому.

Наразі тривають відбіркові поєдинки у всіх вагових категоріях серед чоловіків та жінок. Імена переможців в особистому та командному заліку стануть відомі вже сьогодні.

Фінал і нагородження відбудуться на базі спорткомплексу Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо».

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області. 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews