У Рівному відбудеться фотовиставка "Рай забутих сердець".

27.01.2019 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

З 1 до 12 лютого у виставковій залі Міського будинку культури буде представлена виставка одного з найвідоміших фоторепортерів та мандрівників світу Антоніо Арагон Ренунціо (Іспанія). Експозиція матиме назву "The Paradise of Forgotten Hearts" ("Рай забутих сердець"). Зустріч та спілкування з автором відбудеться 9 лютого о 15:00 год у МБК. Вхід вільний, інформує МБК на своїй сторінці у Фейсбук.

Автор працює в якості фотографа для різних міжнародних прес-агентств. Пише про фотографію та публікує звіти в міжнародних друкованих та цифрових ЗМІ.
Він виставляв роботи індивідуально та колективно (понад вісімдесят виставок) у важливих залах та музеях. Його роботи експонувались в НУ Острозька Академія та в Рівненському обласному краєзнавчому музеї у Міжнародних конкурсах «LifePressPhoto» та «Фотовернісаж на Покрову».
Невтомний мандрівник, постійно практикуючий фотожурналістику, (в останні роки він висвітлював історії в таких місцях, як: Нікарагуа, Гондурас, Таїланд, Мексика, Марокко, Туреччина, Алжир, Того, Буркіна-Фасо, Бенін, Бірма, Гана ...).
«Фотожурналістика є логічним наслідком у моїй праці, принаймні, у моєму випадку, пристрастю до подорожей та бажанням побачити і розповісти, які зазвичай інші люди не бачили чи не проживали» - пише автор виставки.
Антоніо Арагон Ренунціо в Україні в буде вперше. В планах в місяці лютому фоторепортажі в деяких регіонах України.
В експозиції виставки буде представлено 6 фоторозповідей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews