Віталій Тарасюк

Віталій Тарасюк

журналіст, репортер з Млинова

Рекорд на катку у Млинові

28.01.2019 19:45   Джерело: RvNews
Автор : Віталій Тарасюк

 Минулої неділі на катку стадіону «Колос» у Млинові відбувся товариський матч з хокею між командами Рівного та Млинова. Зазначу, що обидва спортивні колективи виступали не в оптимальних складах, однак напруга і видовищність цього дійства на льоду  від цього не постраждали.

Господарів у цьому поєдинку представляли Сергій і Владислав Волкови,  Андрій Аксютов, Назар Демидюк, Валерій Шевчук, Сергій Пюрко, Олександр Вірний та Сергій Шендера.  Рівняни прибули в такому складі: Сергій Орєхов, Роман Нікітін,  Олег Биков, Віталій Железнюк, Валентин Єрьоменко та Іван Аксютов.  На майданчику, крім воротарів, одночасно могли перебувати по чотири польових гравці. Усі, хто цього морозного недільного дня просто неба провів час разом із хокеїстами, не прогадали, бо одержали потужний заряд натхнення і задоволення.

null
 Фото Андрія Копилова

У першому періоді тривалий час нікому не вдавалося «розмочити» рахунок у грі і хвилин десять суперники лише створювали гострі моменти біля воріт один одного. Відзначу блискучу реакцію воротаря млинівчан Сергія Шендери: цього дня він творив диво у рамці воріт, яким захоплювалися і вболівальники, і партнери, і суперники.

Врешті, зятяжну безгольову паузу порушив Сергій Волков і зафіксував перше взяття воріт рівнян. Почин було зроблено і, як виявилося, він виявився фартовим не тільки для господарів, а й для самого автора першого гола. Уже після завершення гри вболівальники влаштували дискусію щодо кількості голів у виконанні капітана млинівчан. Як на мене, він і сам не вів точної статистики, бо переймався не власним голеадорством, а командним духом і результатом.

null
 Фото Андрія Копилова

Перший період завершився з рахунком 2:0 на користь господарів. У другому млинівчани посилили атакуючий потенціал і на другу перерву команди пішли з рахунком 8:2. Зазначу,  що вперше гості відзначилися після виконання булліту: на той час вони програвали 4:0, а хокейний пенальті  майстерно і влучно виконав Віталій Железнюк.

Ну, а третій період – злива шайб у ворота обох команд. На той час «рамку» нашої команди захищав Олександр Вірний: неодноразово суперники  його «розстрілювали» впритул, однак він успішно парирував шайби. А ті кілька, що все-таки, влетіли у його ворота, нехай додадуть талановитому юнаку з відмінною реакцією завзяття для подальшого прогресу.

  Схоже, недільного дня млинівчани намагалися встановити гольовий рекорд катка. І це їм вдалося: цього дня вони 21 раз засмутили голкіпера з обласного центру, натомість у свої ворота попустили 9 шайб.  У нашій команді шайби також забивали Андрій Аксютов, Роман Мацюк, Владислав Волков. Цікаво: якщо підсумувати шайби авторства  Сергія і Владислава Волкова, то їх було  значно більше, ніж 9, тобто батько з сином удвох перевершили доробок гурту обдарованих хокейним талантом рівнян.

null
 Фото Андрія Копилова

21:9 – такий підсумковий результат товариської гри. Нині хокейний сезон візьме чергову за цьогорічну зиму паузу: синоптики обіцяють потепління, а відтак і танення льоду на катку не забариться. На жаль, у Млинові поки що немає майданчика зі штучним льодовим покриттям. Якщо ж млинівським хокеїстам колись вдасться пробитися у професійну хокейну лігу, тоді це питання можна буде порушувати перед очільниками влади на місцях – у регіоні й країні. Принаймні, численна армія вболівальників не проти такого розвитку подій…

null
 Фото Андрія Копилова

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews