Рівне: Анна Щавінська презентуватиме свою книгу “Сова.Лис.Риба.Метелик”

Презентація відбудеться у кав’ярні-книгарні “Atlas” 6 лютого 2019 року

29.01.2019 22:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Кав’ярня-книгарня “Atlas” та видавництво “Лілея-НВ” запрошують на презентацію книги Анни Щавінської “Сова.Лис. Риба.Метелик”, яка відбудеться у середу,  6 лютого. Початок  - о 18:30. Модераторка - Тетяна Чіхрай.

“Сова.Лис.Риба.Метелик” - здавалося б, що спільного може бути між цими чотирма словами? Відповідь проста - життя. Наше буденне і святкове, у горі і радості, у метушні і спокої, але таке складне й цікаве життя.  У кожного з нас  є переломний  період, коли потрібно дати собі відповіді, прийняти складні рішення і діяти. Але як пройти той шлях від “треба зробити” і “зробити”.

Герої книги для цього вирушають у складну подорож. Над своїм дебютним прозовим твором авторка працювала два роки. У книзі «Сова. Лис. Риба. Метелик» Анна розповідає про складний період в житті чотирьох людей різного віку і статі. Всі вони прагнуть знайти відповіді на непрості життєві запитання.

У літературі завжди цінувались книги,  які не дають рішення, а допомагають зрозуміти, не шукають причини, а намагаються пояснити наслідки,  писані не головою, а серцем, ставлять не крапку, а три…

Якою є книга Анни Щавінської? Ви самі зможете відповісти, поспілкувавшись з авторкою, прочитавши книгу.

А класик сучасної літератури, Тарас Прохасько,  уже давно дав свою відповідь, говорячи про Аннину прозу як про “якісну літературу” з деталями та феноманами.

Тож, організатори презентації разом з авторкою чекають рівнян на презентацію у кав’ярні-книгарні “Atlas” , де можна буде не лише відвідати захід, поспілкуватись із людьми, придбати книгу, а й у затишній атмосфері книг випити запашної кави.
Анна Щавінська – письменниця, ведуча ранкового шоу «Прокидайся» на «UA:Українське радіо.Рівне», а також літературної рубрики «Що почитати з Анною Щавінською» на суспільному телеканалі UA:Рівне. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews