Реконструкцію «Авангарду» зробить скандальна «Фіалка»

30.01.2019 09:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Реконструкцію стадіону "Авангард" в Рівному робитиме Приватна виробничо-комерційна фірма "Фіалка", яка перемогла на аукціоні з ціною 199 800 000 грн.

За так званими європейськими торгами, спершу відбувається прекваліфікація, тобто перевірка документів, і лише потім аукціон. До аукціону було допущено 3 фірми - Фіалка, Реноме-Євробуд та Стиль-декор. Під час аукціону жодна з фірм не знижувала ціну, тому стартові пропозиції стали остаточними. Вже чекають на підписання договору, отримання дозволу на старт робіт і власне самого початку робіт.

Для інформації, у минулому році "Фіалка" стала одним із спонсорів ФК Верес. За даними аналітичної системи youcontrol.com.ua ВКФ "Фіалка" заснована у 1994 році, її статутний капітал складає лише 1000 грн, виручка у 2017 році склала близько 200 млн.грн, а чистий прибуток близько 150 тис. грн.

Крім того, з 2017 року Антимонопольний комітет України розслідує справу про антиконкурентні узгоджені фірм Фіалка, Стиль-декор, Елікон та "Укрбудреммонтаж інжиніринг".

За інформацією «За чесний тендер»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews