У Вараші новий-старий мер зупинив усі важливі для міста рішення

30.01.2019 19:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Таке рішення «новопоновленого» судом старого мера Варашу, що на Рівненщині, Сергія Анощенка, вже обурило керівництво Рівненської атомки. А саме мер своїм розпорядженням зупинив дію 65 важливих для міста рішень, які були прийняті без нього за п’ять місяців, тобто з вересня минулого року, повідомляє Північ-інфо.

Серед заблокованих рішень, зокрема, і такі важливі, як зміни до бюджету, питання про приєднання Заболоття до Варашу, а також кілька питань, які стосуються РАЕС тощо…

Відкрите гнівне звернення з цього приводу вже опублікував гендиректор Рівненської АЕС Павло Павлишин. Він акцентує на тому, що угода між «НАЕК «Енергоатом» та Кузнецовським міським комунальним підприємством, яке є найбільшим боржником атомки, тепер під сумнівом. Адже відповідно до рішення Вараської міської ради від 29.09.2017 року було затверджено «Програму цільової фінансової підтримки Кузнецовського міського комунального підприємства на період 2017-2027 років» і чим самим вдалося розстрочити борг КМКП перед РАЕС у розмірі майже 76 мільйонів гривень на період впродовж 9 років. Місто мало закрити борги комунальників. Та після втручання Анощенка це рішення теж зупинено.

«Окрім того, 23.01.2019 року відбувається нарада при міському голові Анощенку С. І. в присутності керівників відділів, управлінь виконавчого комітету Вараської міської ради, за наслідками якої ухвалюється рішення: підготувати проект рішення міської ради щодо передачі мереж водо-, теплопостачання і водовідведення на баланс виконавчого комітету Вараської міської ради. Ухвалені рішення вказують на цілеспрямовану ліквідацію Кузнецовського міського комунального підприємства, звільнення працівників та колапс у комунальній сфері нашого міста», – зазначив Павлишин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews