«Рівнекнига» не лише книги реалізовуватиме, але й друкуватиме

31.01.2019 16:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

30 січня у комунальному підприємстві Рівненської обласної ради «Рівнекнига» відбулась презентація роботи офсетного друкарського устаткування,  яке  не так давно встановили. Віднині підприємство не лише займатиметься реалізацією друкованої продукції, а й друком, інформує прес-служба облради.

 За словами директора закладу та депутат Рівненської обласної ради Олександра Савчука, «Рівнекнига» - це фактично єдине регіональне підприємство серед українських друкарень, яке збереглося у комунальній власності. З відкриттям же відділу поліграфії заклад зможе випускати не лише бланкову продукцію, а й брошури та книги. Наразі вже мають кілька віддрукованих тиражів абонентських книжок та амбулаторних карт для комунальних закладів області, є вже і перша черга замовлень.

«Показово, що новообраний директор закладу всього за кілька місяців зміг не лише погасити борги підприємства і завершити фінансовий рік із прибутками, а й вкласти кошти у придбання нового обладнання, бо ж всі друкарські машини були придбані за власні кошти «Рівнекниги»,  - зазначив заступник голови обласної ради Олексій Бучинський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews