«Посилку успіху» від Фонду Кличко отримали корецькі школярі

31.01.2019 18:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

30 січня 2019 року «Посилка успіху»  уже вдруге потрапила до Корця. Переможцями цього року стала Корецька ДЮСШ на чолі із директором Тетяною Завадовською. Для тренування учнів школи отримали: 10 м’ячів (5 – футбольних, 3 – волейбольні, 2 – баскетбольні), 10 футбольних фішок, 10 спортивних командних майок, 5 скакалок, 2 насоси для накачування м’ячів, а ще для тренерів  3 свистка і 2 секундоміри, інформує сайт Корецької міськради.

Першими протоптали доріжку до Фонду Кличко учні  Корецького НВК «Школа І-ІІ ступенів-Ліцей», які у березні 2017 року отримали таку посилку. Ліцеїсти зняли відео про те, як тренуються і завантажили ролик у соціальну мережу YouTube. Допомогли дітям їхні наставники і вірні друзі – Оксана Рогальчук, заступник директора з виховної роботи та Ірина Мосійчук, педагог-організатор Корецького НВК «Школа І-ІІ ступенів-Ліцей».

Міський голова Людмила Дмитрук, ще раз наголошує на дієвість народної мудрості: «Хто стукає, тому – відкривають!» і закликає всі освітні заклади міста до участі у проектах Фонду Кличко не тільки з отримання спортивного інвентаря, й на встановлення спортивних майданчиків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews