На Зарічненщині дбають про здоровий спосіб життя

31.01.2019 19:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

З метою популяризації волейболу, налагодження дружніх стосунків між сусідніми районами Рівненської та Волинської областей та пропаганди здорового способу життя команда Зарічного проводить тренування для участі в змаганнях, які будуть проведені в лютому, інформує сайт Зарічненської РДА.
03 лютого в с. Раків – Ліс Камінь-Каширського району Волинської області відбудеться відкритий турнір з волейболу серед чоловічих команд на кубок села Раків – Ліс;
09 лютого в смт.Рокитно Рівненської області відбудеться турнір з волейболу серед ветеранів «Кубок пам’яті» присвяченого Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30 річниці виведення військ з Афганістану;
17 лютого в смт Зарічне відбудеться відкритий районний турнір з волейболу серед чоловічих команд пам’яті воїнів афганців, учасників бойових дій, учасників АТО та Героїв «Небесної сотні».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews