Напиши есе про майбутню професію - конкурс для 10-ти класників

01.02.2019 16:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Навчаєшся у 10 класі? Вже знаєш, ким хочеш стати в майбутньому? Тобі цікаво познайомитись з топ-менеджерами підприємств, організацій та державних органів влади та почути реальні поради з планування та розвитку кар’єри? Тоді ця можливість саме для тебе, повідомляє сайт «Освіта Рівненщини».

Напиши есе на тему «Моя майбутня професія: планування і розвиток» до 21 лютого 2019 року. Розкажи нам про:

– твої плани та очікування щодо обраної професії;

– якими ти бачиш свій розвиток у професії та перспективи самореалізації;

– який внесок ти зробиш своєю працею у розвиток країни.

Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub у партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком вже четвертий рік поспіль реалізують проект «Моя кар’єра в Україні» та проводять для десятикласників конкурс есе на тему «Моя майбутня професія: планування та розвиток».

За цей час школярі з усієї України надіслали нам понад 2000 есе, а більше ніж 500 переможців стали учасниками зустрічей з керівниками українських компаній, організацій та органами державної влади.

З переможцями зустрічалися топ-менеджери компаній ПУМБ, Microsoft, 1+1 медіа, UKRSIBBANK, Miratech Group, МАУ, D.TEK, Енергоатома, Projector, Видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га», керівництво Національної поліції України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства освіти і науки, Фонду ООН у галузі народонаселення та багато інших відомих українців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews